به گزارش روابط عمومی برج میلاد، مراسم رونمایی از تندیس سردار شهید حاج قاسم سلیمانی شامگاه شنبه، ۲۰ دیماه با حضور اعضای خانواده شهید سلیمانی، وزیر صنعت، معدن و تجارت و تعدادی از هنرمندان کشور در محل مرکز همایشهای برج میلاد تهران و با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
در ابتدای این مراسم موزیک ویدیویی با صدای پرواز همای و تصاویری از رشادت های سردار پخش شد.
سپس سیروس مقدم کارگردان سریال پایتخت در سخنانی کوتاه گفت: برای ساخت سریال پایتخت ۵ به دیدار سردار رفتم و دقایقی از دیدارمان نگذشته بود که تصورات قبلی من نسبت به سردار سلیمانی تغییر کرد.
وی ادامه داد : نظرات و دیدگاه های ایشان برای ساخت سریال با توجه به اینکه ما می خواستیم به موضوع داعش بپردازیم بسیار راهگشا بود.
در ادامه موزیک ویدیویی با صدای امیریل ارجمند برای نخستین بار پخش و رونمایی شد.
سپس امیر یل ارجمند و پس از آن داریوش ارجمند بازیگر سینمای ایران در رابطه با ویژگیهای شخصیتی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی سخنرانی کردند.
در ادامه این مراسم و پس از پخش کلیپی از سخنرانیهای سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، فاطمه سلیمانی، دختر سردار شهید سلیمانی در جایگاه این مراسم حاضر شد و به قرائت نامهای از سردار سلیمانی پرداخت که خطاب به وی نگاشته شده بود.
در پایان مراسم، از تندیس و مجسمه سردار سلیمانی در حضور خانواده سردار شهید سلیمانی ، وزیر صمت، پیشکسوتان و هنرمندان حاضر در مراسم، رونمایی شد.
به گزارش روابط عمومی برج میلاد، تندیس سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی به صورت دائمی در یکی از جایگاههای موزه مشاهیر برج میلاد قرار گرفت.